U wil zeker geen vertraging bij de eerste salarisberekeningen van januari omdat niemand stilstond bij de koppeling tussen ProTime en het payroll-pakket.

U vertrouwt uw payroll toe aan een payrollpartner, zoals bijvoorbeeld SD Worx? Dat is goed mogelijk, aangezien een groot deel van werkgevers gebruik maakt van zo’n service. Beslist u op een bepaald moment om te veranderen van salarispartner, of besluit u zelf de salarisverwerking te gaan doen, vergeet dan niet Protime tijdig op de hoogte te stellen.

Wat u niet wil is dat het fout loopt omdat er een ander loonberekeningspakket in het spel is. De koppeling of interface met ProTime doet het niet meer. Er bestaat namelijk niet zoiets als een standaard. Elke payrollpartner of salarisberekeningspakket heeft een andere interface en werkt daardoor met een andere koppeling. Een Protime-consultant moet dit proces voor u aanpassen. Als u zonder automatische koppeling met tijdregistratie uw salarissen moet verwerken dreigt u de tijdoptimalisering dankzij Protime te verliezen.

Als u van payrollpartner wijzigt, breng dan ook Protime op de hoogte. Bij Protime hebben we interfaces met vrijwel alle salarispakketten. Elk jaar krijgen we uit onverwachte hoek vragen in januari om onmiddellijk in te grijpen op de koppeling tussen tijdregistratie en payroll. Dat doen we graag, maar om tijdsdruk te voorkomen, doen wij dit graag ruim van tevoren, zodat uw medewerkers ook in het nieuwe jaar het salaris op de juiste tijd krijgen.

Mocht u vragen hebben of gaat u veranderen van payrollpartner, neem contact met ons op via supportnl@protime.eu of 0182-587222

Sophie Henrion
Written by: Sophie Henrion
Business Manager PME